Voiko työpaikalla oppiminen edetä tanssien?

Oppisopimus

Satu Heiskanen opiskeli työpaikalla liikunnanohjausta ja suoritti liikuntaneuvojan tutkinnon oppisopimuksella. ”Opettavainen ja monipuolinen koulutuskokonaisuushan tämä on ollut ja ainakin mulle täysin oikea vaihtoehto! Käytännön kautta olen aina itse oppinut kaikkein parhaiten, ja koulussa käydyt teoriapaketit ovat hyvin täydentäneet oppimista. Itsenäistä opiskelua, tiedon hakua, asioiden selvittämistä ja aitoa kiinnostuneisuutta alaan tämä kouluttautumismuoto toki vaatii. Oppisopimus on mahtava vaihtoehto. Olenkin jo suositellut oppisopimuskoulutusta monille ystävilleni! Kiitos teille, että mahdollistitte kouluttautumiseni liikunnanalan ammattilaiseksi! FitnesSpa on monipuolinen liikuntakeskus naisille, joten tervetuloa treenaamaan kanssani!”

Myös FitnesSpa:n työnantaja Annuski Arban on tyytyväinen, että sai koulutettua tarpeisiinsa todellisen ammattilaisen oppisopimuksella.

 

Blogiin_Satu Heiskanen_240413

Irja Ylönen

,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>