Vapauta kirjasi Keravalla!

Ammattiin opiskelu

9. huhtikuuta 2014  järjestettävän Freebook-tempauspäivän suunnittelu etenee vauhdikkaasti! Keudan kirjastoalan opiskelijat ovat koko alkuvuoden kuumeisesti suunnitelleet tulevaa kierrätystapahtumaa. Ryhmä on kolmen tiimin voimin suunnitellut tiedottamista, itse tapahtumaa ja oheistoimintaa.

Tapahtuman ideana on, että erityisesti Keuda-talon opiskelijat ja henkilökunta, mutta myös muut tapahtumasta kiinnostuneet voivat tyhjentää hyllyjään kirjoista, lehdistä, musiikkilevyistä, elokuvista ja peleistä, joita eivät enää tarvitse. Sinulle turha tavara voi olla toisen aarre! Aineistoa voi tuoda ennen tapahtumaa esim. Keuda-talon 1. kerroksen kierrätyshyllyyn.

Tähän mennessä materiaalia on saatu ryhmän oman keräystoiminnan tuloksena lähes 200 kappaletta! Paljon lisää kaivataan silti. Etenkin pelejä, musiikkia ja elokuvia on vielä vähän. Kaikki mukaan talkoisiin!

askartelut

Vanhoista poistokirjoista tehtyjä askarteluja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kirjat2

 

 

 

 

 

 

Heidi Aarnio

Kirjoittaja on Keudan opiskelija ja järjestämässä Freebook-tempausta.

opiskelija

, ,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>