Unelmien amis kutsuu!

Aikuisopiskelu, Ammattiin opiskelu, Kulisseissa

Olen ollut Keudan kisajoukkueen mukana Seinäjoen ja Joensuun SAKUstars-kilpailuissa ja olin yhtenä tekijänä järjestämässä SAKUstars 2012-tapahtumaa Keudassa viime keväänä. Ennen ensimmäistä kisamatkaa en tiennyt koko kilpailusta mitään, mutta jo ensimmäisellä reissulla huomasin, että tässä on nyt jotain erityistä ja mahtavaa. Huomaan hehkuttavani tapahtumaa kaikille, jos vain eksytään lähelle aihetta.

Kun kerron SAKUstarsista, voisin kehuskella Keudan isoilla joukkueilla (Joensuussa 2011 kilpailijoita ja huoltajia yhteensä 114) tai loistavalla kisamenestyksellä (joka vuosi monta mitalisijaa ennakko- ja livesarjoista), mutta se mikä tekee SAKUstarsista todella kertomisen arvoisen, on se mielettömän hyvä tunnelma, joka kisoissa aina vallitsee. Tunnelma koostuu iloisista, kaikkia kannustavista ihmisistä ja tekemisen riemusta, joka välittyy niin kilpailijoista, kuin kisojen järjestäjistä. Suosittelen kaikille SAKUstarsiin osallistumista, joko kilpailijana, kisahuoltajana tai missä tahansa roolissa, jossa pääset mukaan. Itse olen tällä hetkellä siinä onnellisessa asemassa, että pääsen kisoihin joka vuosi joukkueenjohtajan ominaisuudessa.

Tänään maanantaina 14.1. alkaa ilmoittautuminen kevään SAKUstars-kilpailuihin, jotka kilpaillaan 16. – 18.4.2013 Lahessa. SAKUstars-kisat ovat vuosittain järjestettävät ammattiin opiskelevien kulttuurikilpailut, joihin jokaisella Keudan opiskelijalla on mahdollisuus osallistua.  Tämän vuoden teemana kisoissa on Unelmien amis. Teema näkyy kisoissa esimerkiksi ennakkosarjojen aiheissa. Valmistelut tämän vuoden kisajoukkueen kasaamiseksi on jo aloitettu. Henkilökunnan osalta yhteyshenkilöt jokaisesta toimipisteestä on valittu ja tammikuun lopussa käynnistyy infokiertue, jossa käymme yhdessä Taitaja-koordinaattorin kanssa kiertämässä kaikki yksiköt ja kertomassa Keudan kilpailutoiminnasta 1. vuoden opiskelijoille. Majoitusvarauksia on tehty, hupparimallin suunnittelu on loppusuoralla ja vielä pitäisi päättää matkustaako Keudan joukkue Lahteen bussilla vai junalla.

Jos kiinnostuit, käy katsomassa sarjat ja säännöt osoitteesta www.sakustars.fi

Lisätietoa kilpailutoiminnasta Keudassa ja ohjeet SAKUstarsiin ilmoittautumiseen löydät Kermitistä https://www.keudakermit.fi/display/yhteisetasiat/Kilpailutoiminta 

Kisaterveisin

Laura

Ps. Kisoihin lähtevä, kirjoita tänne oma blogiteksti valmistautumisestasi kisoihin.

 

Kirjoittaja on Keudan kulttuuriyhteyshenkilö ja toimii SAKUstars-koordinaattorina

Laura Heikkilä

,

Yksi kommentti - “Unelmien amis kutsuu!”

  1. Heli Vastamäki

    Kisoihin valmistautumisesta olisi tosiaan kiva lukea täällä Keuda-blogissa! Jos aiot osallistua ja voisit kirjoitella, pistä viestiä viestinta(at)keuda.fi.

    Vastaa

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>