Työpajanuorten toimintapäivä – lähihoitajaopiskelijat vauhdissa

Ammattiin opiskelu, Oppisopimus

Kolmannen vuoden lähihoitajaopiskelijat pitivät Nurmijärven nuorille työpajalaisille toimintapäivän, jonka sisällön he suunnittelivat itse. Se toteutettiin Märkiön leirikeskuksessa. Nurmijärven kunnan nuorisotoimi, Humak ja Keski-Uudenmaan Yhdistysverkosto ry olivat myös mukana käytännön järjestelyissä. Keudan kokkiopiskelijoita oli mukana järjestämässä kahvitusta ja ruokailua. Ruoka oli tietenkin valmistettu Nurmijärven Keudassa.

Vieraat saapuivat Märkiöön klo 10. Ensin heille kerrottiin oppisopimusmahdollisuuksista Keudassa ja sen jälkeen alkoi toiminta.

Nuoret jaettiin neljään eri ryhmään ja he lähtivät kiertämään eri pisteitä.

kuva1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaikki vieraat kävivät mittauttamassa verenpaineensa terveyspisteessä. Kuvassa oppisopimuskeskuksen opinto-ohjaaja Anssi Kakko mittauttamassa omaansa.

Oli myös lumikenkäkävelyä. Tässäkin pisteessä oli paljon kävijöitä. Kovin monet eivät ennen olleet lumikengillä kävelleet!

Yhdessä toimintapisteessä oli hauskaa auton vetoa; nopeus oli valttia tässä lajissa. Eräässä pisteessä pelattiin huojuvaa tornia.

kuva3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Makkaraa ja vaahtokarkkeja paistettiin, vaikka muutakin ruokaa saatiin.

Lopuksi vieraat jaettiin kahteen eri ryhmään ja he saivat kilpailla toisiaan vastaan köydenvedossa. Palkintoina oli Röykän Valintatalosta saatuja lahjoituksia.

Koko päivä sujui hyvin ja mukavasti, tunnelma oli rento sekä kaikki olivat reippaasti mukana. Päivän päätteeksi nuoret saivat mukaansa ”sponsorikassin”, jossa oli koulutustietojen lisäksi lahjoituksin saatuja mukavia yllätyksiä.

kuva4

 

 

 

 

 

 

Terveisin. Nurmijärven Keudan kolmannen vuoden lähihoitajaopiskelijat

opiskelija

, ,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>