Työn jälki ratkaisee sähköalalla

Ammattiin opiskelu

Olen nyt toista vuotta opiskelemassa sähköalalla. Suosittelen kaikille lämpimästi alaa, se on erittäin mielenkiintoinen. Ala on erittäin laaja ja koko ajan saa oppia uusia asioita. Moni luulee, että sähköala on vain kaapelin vetämistä ja kytkemistä, mutta asia ei ole niin. Metallihommia ja rakennushommia on tullut opittua sähkötyön ohella todella paljon. Työn jälki on aina pidettävä parhaana mahdollisena, ja pyrittävä parantamaan sitä koko ajan. Jälki kertoo ammattitaidosta ja hyvästä työn laadusta. Itselläni alkaa ensimmäisen jakson jälkeen työssäoppiminen.

Olen oppinut käsittelemään erilaisia työvälineitä, sekä osaan tehdä erilaisia kytkentöjä. Odotan innolla sitä kurssia, kun pääsemme kiipeilemän tolppaan ja harjoittelemaan korkeajännitetyöskentelyä, se on varmasti erittäin kivaa. Työssäoppiminen alkaa kohta, ja toivon oppivani todella paljon lisää erilaisista sähkötöistä. Keudalla on erittäin mukavat sähköalan opettajat.

Joel Kuusisaari

Kirjoittaja opiskelee sähköasentajaksi Keudan ammattiopistossa, Mäntsälän Lukkarinpolulla.

sähkö

opiskelija

, , ,

Yksi kommentti - “Työn jälki ratkaisee sähköalalla”

  1. Juha Kouri

    Kiitos Joel, hyvästä ja kannustavasta palautteestasi meille opettajillekin.
    Sähköalan opettaja, Keuda Sipoo

    Vastaa

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>