Tutustuminen Silvopleehen 27.10.2015

Kulisseissa

Tutustuminen Silvopleehen 27.10.2015
Keudan kokkien tuotekehitysryhmä sai tilaisuuden tutustua kasvis- ja ruokakulttuuri osa-alueiden koulutuksen puitteissa kasvisravintola Silvopleehen. Ruokapalvelut ovat saaneet monipuolistapalautetta mm. kasvisruoasta vuosien mittaan, josta johtuen koulutusryhmä on kasattu.

Monelle ryhmässä pelkästään kasvisruoka ravintolaan tulo oli uusi kokemus. Minusta itsestä oli silmiä avaava kokemus sekasyöjänä maistella erilaisia kasvisruokia salaateista, elävästä ruoasta , raakakakuista , lämpimään ruokaan. Moni oli maku uusi elämys ja muutama joistain en itse pitänyt. Ravintolan anti on monipuolista ja laajaa. Asiakaskunta ravintolassa on lapsesta ikä ihmiseen. Ravintolan puitteet oli hillityt maanläheiset. Saimme myös tavata itse omistajan Satu Silvon esittely kierroksella. Satu kertoi että ravintola on ollut pystyssä 17 vuotta ja joulukuussa tulee 2 vuotta kun ovat olleet kyseisessä toimitilassa.

silvoo

Teksti Heini Luomaa

Keudan Ruokapalvelut

,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>