Day off – tapahtumavalmistelut etenevät…

Ammattiin opiskelu

Day Off –päivän valmistelut etenevät kovaa vauhtia. Tekemistä on vielä paljon, mutta paljon on saatu myös tehtyä jo. Tapahtumalle on suunniteltu keväisen raikas logo, ja myös mainosjulisteiden suunnittelussa on päästy hyvään vauhtiin. Kukkamyyntikin on jo startannut lupaavasti, sillä ennakkotilauksia tuli mukava määrä.

Alkuperäisissä suunnitelmissa oli tarkoitus toteuttaa lepopaikka ja kahvila erikseen, mutta päädyimme kuitenkin sellaiseen ratkaisuun, että yhdistämme ne rennoksi kahvilaksi, jossa on mukava viettää hetki aikaa rauhallisesti. Kahvilan tuotteiksi on tähän mennessä valikoitunut mokkapaloja, kahvia, teetä ja mehua.

Ulkopelien suunnittelussa on päädytty valitsemaan peleiksi jalkapalloa, mölkkyä ja petankkia. Mölkystä ja petankkista on todennäköisesti luvassa voittajille pieniä palkintojakin.

Kahvilan somistuksen miettiminen vaatii vielä jonkun verran työtä, samoin lepotuolien tai vastaavien valitseminen ja hankkiminen kahvilaan.  Tapahtuman mainostamisen voikin pian jo aloittaa, kunhan julisteet vaan saadaan valmiiksi. Tapahtumaan ei ole enää pitkä aika, mutta varmasti ehdimme saada kaiken valmiiksi ajoissa.

Ryhmämme järjesti syyslukukaudella myös toisen tapahtuman, Jouluputiikin. Nyt toisella kerralla tapahtuman järjestäminen on jo sujunut paljon sulavammin, kun kaikilla on jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta. Tapahtumien järjestäminen on osoittautunut hyväksi oppimismenetelmäksi, kun pääsee ihan käytännössä suunnittelemaan ja toteuttamaan itse ryhmän kanssa koko tapahtuman alusta loppuun asti.

 

kukka1

 

Vera Haglund

, , ,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>