Siirtyminen Office 365-palveluun on alkanut

Kulisseissa

Tänään aloitimme Keudan opiskelijoiden (ja henkilökunnan) sähköpostien päivityksen office 365-palveluun. Koska työn aloitukseen sisältyi konkreettinen napinpainallus nettisivulla, päätimme lukuvuoden päättymisen kunniaksi tehdä sen tabletilla ja dokumentoida koko Keudalle nähtäväksi. Katso kuvasarja alta. Ohjeita ja lisätietoa palvelusta on saatavilla syksyllä, kun koulu taas alkaa.

 

nyt vähän jännittää...

nyt vähän jännittää…

näin se tapahtuu...

näin se tapahtuu…

Oletko varma? Kyllä!

Oletko varma? Kyllä!

Valmis!

Valmis!

Hyvää kesää toivottaa Tietohallinto!

 

 

Laura Heikkilä

,

2 kommenttia - “Siirtyminen Office 365-palveluun on alkanut”

  1. Pliipin pliip

    Kiitos, not. Ihmettelin iltamyöhällä, että miksi ”%¤ ei sähköposti toimi. Nyt aamuvarhaisella tulin asiaa selvittämään, niin tämmöinen kiva pieni ylläri kesän alkajaisiksi. Voitte olla varmoja, että jatkossa en hoida opiskeluasioitakaan tämän keuda-tilin kautta, vaikka näin on opastettu tekemään. Täytyy vaan toivoa, että alkaa tili toimimaan viikonloppuna, niin selviää mahdollisen työhaastattelun kellon aika ennen maanantaita.

    Vastaa

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>