Salibandyn lumoissa Keuda Cupissa

Ammattiin opiskelu

Käänsimme joukkueen kanssa heti aamusta nokan Mäntsälästä kohti Vantaata kohti Keuda Cupia. Matka kesti tunnin verran. Paikan päällä ei paljoa ollut aikaa, kun kävimme katsomassa kentät, joilla pelaisimme ja sitten menimme pukuhuoneeseen laittamaan pelivaatteet päälle.

Porukassamme oli pääasiassa autoalan opiskelijoita, itse olen logistiikalta ja kaksi opiskelijaa sähköltä ja yksi rakennusalalta. Yhteensä meitä oli kahdeksan ja maalivahti. Keudalta saimme omat pelipaidat, jotka olivat oranssit ja erittäin tiukat. Ensimmäisessä pelissä alku lähti vähän vielä unessa, mutta loppua kohti jengi alkoi heräillä. Ensimmäisestä pelistä tuli voitto.

Pelin jälkeen taukoa seuraavaan peliin oli noin tunnin verran. Aikaa tapoimme tankkaamalla vähän juomista ja seuraamalla muiden joukkueen pelitaktiikoita.

Toisessa pelissä olimme intoa täynnä ensimmäisen pelin voiton takia. Joukkuehenki oli meillä kova. Kaikki tekivät kaikkensa voittamisen puolesta. Mukavaa oli, kun kaikki puhalsivat yhteen hiileen. Ja pienien virheiden kautta veimme voiton. Taukoa oli välieriin noin puolitoista tuntia.

Välissä kävimme syömässä. Ruoka nyt oli sellaista kuin osasi odottaa. Pieni annos makaronilaatikkoa ja porkkanaraastetta. Aterian syötyäni nälkä oli entistäkin kovempi. Leipä oli pakko vielä ostaa, jotta jaksaisi loppupäivän pelit vielä painaa täysillä.

Välierässä oli tiukka ja vääntö oli tasaista. Ottelu päättyi 2-2, mistä seurasi rangaistuslaukaukset. Niiden takia hävisimme finaalipaikan ja samalla myös ottelun kullasta. Mutta häviö ei lannistanut joukkuehenkeä yhtään. Jatkoimme hyvin mielin pronssiotteluun.

Viimeisen tauon jälkeen alkoi pronssiottelu. Peli oli tiukkaakin tiukempi, kaikki olivat uupuneita, koska olivat entisissä peleissä antaneet kaikkensa joukkueen puolesta. Tiukka vääntö jatkui ja jatkui. Vastustajalla tunteet alkoivat kuumentua hurjaa vauhtia, mutta me pidimme hauskaa ja päämme kylminä niin kuin pitääkin. Peli päättyi Lukkarinpolun poikien voittoon. Olimme iloisia että pääsimme niin pitkälle ja ”koutsimme” Riku oli myös ylpeä meistä.

Pelin jälkeen mentiin pukuhuoneeseen vaihtamaan hikistäkin hikisemmät pelivaatteet puhtaisiin. Sieltä sitten suunnistimme takaisin Mäntsälään. Hyvä mieli säilyi viikonlopunkin yli ja toivon että jatkossakin vastaavia turnauksia järjestettäisiin ja enemmän porukkaa vielä mukaan.

Joonas Siira

Keuda Cup on vuosittain järjestettävä Keudan opiskelijoiden ja henkilöstön salibandyturnaus.

opiskelija

, ,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>