SAKUstarsissa on talenttia!

Ammattiin opiskelu, Kulisseissa

Hauska päivä täällä Lahdessa, joka kuulemma oikeasti kuuluu sanoa Lahessa!

Harmi, etten saa monistettua itseäni, että pääsisin näkemään vielä enemmän SAKUstars-esityksiä! Olen kuitenkin jo nähnyt useita hienoja esityksiä, erityisesti olen tietysti keskittynyt keudalaisiin.

Aivan huikea oli esimerkiksi ylläolevassa kuvassa olevan Hanna Lindenin stand up -esitys Talent-sarjassa. Hän kertoi lähteneensä esitykseen ihan ilman aiempaa kokemusta, mutta eipä olisi uskonut. Hanna oli ihan aidosti hauska ja sai kehuja tuomaristolta. Peukkuja Hannalle, Talent-sarja on vielä meneillään!

Näin ja erityisesti kuulin tänään myös kahta Keudan bändiä. Musiikkilaji ei ollut tällaiselle täti-ihmiselle sitä omimman oloista, mutta täytyy sanoa, että energiaa pojilla riitti. Ja yleisö tykkäsi!

Tänään on luvassa vielä lisää talenttia, karaokefinaalia ja illan kavalkadi.

Keudan Baby Born rules!

Keudan Baby Born rules!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keudan toinen bändi Cyclobutanol sai yleisön mukaansa.

Keudan toinen bändi Cyclobutanol sai yleisön mukaansa.

Heli Vastamäki

Yksi kommentti - “SAKUstarsissa on talenttia!”

  1. Kaarina Nivala

    Hienoja hetkiä ja kiinnostavia juttuja on varmasti riittänyt. Kiitos kuvauksista ja terveisiä sinne Lahteen, etenkin kaikille keudalaisille!

    Vastaa

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>