Putiikki purkissa

Ammattiin opiskelu

Jouluputiikin ahkeran suunnittelun ja toteutuksen myötä  tulokset olivat onnekkaasti sen mukaiset. Asiakaskuntaa kerääntyi paikalle koulun oman henkilökunnan lisäksi myös ihmisiä koulun ulkopuolelta. Asiakasvyöryn suurin syy oli onnistunut markkinointi. Lehtikirjoitus, flyereiden jakaminen ja sosiaalinen media vaikuttivat selvästi putiikkimme näkyvyyteen.

3

Mitkä olivat ensimmäiset fiilikset putiikin avajaispäivänä?
Fiilikset olivat positiivisesti yllättyneet. Asiakkaita saapui paikalle odotettua enemmän ja kaikilla oli joulumieltä. Oli mukava päästä myymään tuotteita ja oli kiva päästä myymään tuotteitamme ja nähdä miten asiakkaat ihailivat esillepanoa ja tuotteitamme.

Millainen oli tuotteiden menekki?
Oli hienoa seurata miten tuotteet liikkuivat. Menekki oli hyvä, tuotteita ei jäänyt paljoa yli.

1

Mikä oli onnistunein asia myyjäispäivinä?
Opettajan näkökulmasta opiskelijoiden aktiivinen työskentely. Oli hieno huomata, että asiakkaita oli muualtakin kuin koulun sisältä.

Miten onnistuitte putiikin visuaalisessa ilmeessä?
Putiikin visuaalisesta ilmeestä tuli hyvää palautetta. Olimme panostaneet putiikin ulkonäköön ja ylläpidimme sen siisteyttä. Jouluinen tunnelma välittyi himmennettyjen valojen, joulumusiikin ja koristeluiden myötä.

IMG_0017
vas. Niko, Janne ja Aleksi.

Millä tavoin onnistuitte työtehtävien jakamisessa?
Myyjien liika innostuneisuus saattoi välillä tuoda tungosta kassan puolelle.

Millaiset olivat fiilikset myyjäisten päätyttyä?
Väsynyt, mutta onnellinen. Kaiken kaikkiaan tapahtuma oli onnistunut. Kolmen vuoden opiskelukokemuksen perusteella voin sanoa, että tämä oli yksi koulumme parhaista kursseista.

 

Kiitos tapahtumaan osallistujille ja mukavaa joulun odotusta!

10834011_10205257783434602_1621552948_n

Sanni Rask

, ,

Yksi kommentti - “Putiikki purkissa”

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>