Pingviinin kanssa pilkillä: Nurmijärven lähihoitajaopiskelijat järjestivät lasten tapahtumia

Ammattiin opiskelu

Järjestimme yhdessä koko luokka, 6SO11, kaksi perhetapahtumaa avoimissa päiväkodeissa Nurmijärven alueella. Toinen tapahtuma oli Klaukkalassa 17.1.2014 ja toinen Rajamäellä 24.1.2014. Tapahtumissa oli erilaisia toimintapisteitä, joissa lapsi ja vanhempi tekivät juttuja yhdessä.

Klaukkalan tapahtumassa toimintapisteitä olivat jääkarhun temppurata, naalin sormimaalaus, pingviinien kanssa pilkillä, leolumileopardin nukketeatteriesitys ja jänön liukurimäki.

Tapahtumat onnistuivat mainiosti ja kummassakin tapahtumassa oli kävijöitä runsaasti. Saimme Klaukkalan avoimeen päiväkotiin myös toimittajan Nurmijärven Uutisista paikanpäälle. Hän teki jutun toiminnastamme sekä mainosti tulevaa Rajamäen tapahtumaa. Kummassakin paikassa henkilökunta oli todella tyytyväinen tapahtumaan ja sen kulkuun. He toivoivat, että yhteistyö Keudan ja heidän välillään jatkuisi. Asiakkailtakin saimme vain myönteistä palautetta!

koira_pieni

Hyvää alkanutta vuotta kaikille toivottavat

Saana Vanhasaari, Tiia-Maaria Nurmela ja muu 6SO11 luokka
Keudan ammattiopisto, Nurmijärvi

 

 

opiskelija

, ,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>