Pihapelikentän avajaiset

Ammattiin opiskelu

Maanantai-iltapäivän oppilaskuntatapahtuma starttasi käyntiin Keudan ammattiopiston Järvenpään Sibeliuksenväylän koulutusyksikössä, kun opiskelijat kokoontuivat Paatelan takapihalla olevalle pihapelikentälle. Oli aika julistaa pelikenttä virallisesti avatuksi! Sen tekivät Sibeliuksenväylän oppilaskunnan puheenjohtaja Julius Korkea-aho sekä apulaisrehtori Emmi Bani.

pihapelikentta1

Kylmä sää oli karkottanut suurimman osan oppilaskunnasta, mutta emme jääneet suremaan vähäistä osanottoa, vaan pistettiin pelit käyntiin.

Ei saa urheilla ennen kuin on lämmitelty…

Liikunnanopettaja päästettiin rooliinsa, kun oli aika pienelle alkuverryttelyjumpalle (ks. yläkuva). Nyt ovat paikat vetreinä, joukkueet muodostettu ja kaikki valmiina pelaamaan lentopalloa!

Upea fiilis valloitti pelaajat, kun taustalla pauhasi mahtava musiikki. Vauhdikas peli toi hauskuutta, sekä uskomatonta menoa pelaajien keskuuteen, jotka pomppivat musiikin tahdissa pyydystellen joukkueellensa vuoron perään pisteitä.

Tapahtuma läheni loppuaan ja oli aika julistaa voittajajoukkue. Niukkaakin niukemmin toinen puoli voitti, mutta kaikille jäi hyvä mieli.

Pihapelikentän avajaiset onnistuivat ja kaikilla oli hauskaa, on varmaa, että pelikenttä tulee olemaan hyvässä käytössä tulevaisuudessakin.

 Minna Kivivirta KY13

opiskelija

, , ,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>