Pian on kesä!

Ammattiin opiskelu, Kulisseissa, Opetus

Jos pääsiäinen kertoo keväästä, niin minun mielestä vappu kertoo kesästä tai ainakin siitä että se on ihan pian täällä. Aurinko paistaa, maasta nousee leskenlehtiä ja valkovuokkoja, puut puskevat esiin vihreää väriään, koulussa niin opettajat kuin oppilaatkin supisevat jo kevätjuhlasta, viimeisistä kokeista ja lomajuttuja suunnitellaan ahkerasti. Enää kuukausi tiukkaa puristusta opintojen ja töiden suhteen ja sitten olisi aika siirtyä kesälomille.

Toiset töihin, toiset lomille ja jotkut saattavat vielä jatkaa opintojaan, joka tapauksessa, meidän kaikkien yhteinen arki muuttuu. Toisten kanssa jatkamme vielä syksyllä ja toisille puhaltavat uudet tuulet. Itselläni on takana ensimmäinen vuosi kanssanne ammattiohjaajana täällä Sibeliuksenväylällä, siihen on mahtunut paljon: koska työni on monipuolista, olen päässyt tutustumaan moniin mahtaviin oppilaisiin, opettajiin ja muuhun henkilökuntaan, oppinut paljon uutta, kokenut intoa ja onnistumista, nähnyt iloa, surua, itkua ja naurua, olen ylittänyt itseäni ja huomannut myös erilaisissa tilanteissa omia heikkouksiani. Olen ollut vuoden aikana monessa mukana, useiden luokkien kanssa. On käyty oppilaiden kanssa tutustumassa kahviloihin, kahvitehtaaseen, siivouspalveluihin, kaatopaikkaan, sienimetsään, joulumaahan, Keudan muihin yksiköihin, on matkailtu Ruotsiin ja kisailtu Vaasassa.

Omalta kohdalta voin siis sanoa tämän vuoden olevan hyvinkin onnistunut. Innolla odotan jo seuraavaa vuotta niin teidän vanhojen kuin uusienkin tuttavuuksien kanssa! Nyt vielä viimeiset puristukset tähän lukuvuoteen ja syksyllä jatketaan! Ihanaa alkanutta kesän alkua teille kaikille!

Sini Ikonen

, , ,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>