Peukut pystyyn ja katse kohti Lilleä!

Aikuisopiskelu, Kulisseissa, Opetus

Nuorten ammattitaidon EM-kilpailu, EuroSkills alkaa huomenna torstaina 2. lokakuuta 2014 Ranskan Lillessä. Keudasta mukana on kolme kilpailijaa: parina kilpailevat floristit Taru Kaukonen ja Anna-Maria Mattila sekä kokki Mikko Pynnönen, joka kilpailee tiiminä jyväskyläläisen tarjoilijan Joona Finnin kanssa. Yllä olevassa iloisessa kuvassa Keudan kilpailijoiden kanssa poseeraavat Mikon valmentaja Arto Oinonen, floristiparin valmentaja Leila Alamiekkaoja sekä lähihoitajalajin eksperttimme Kirsi Coco. He kaikki ovat satsanneet tulevaan kilpailuun aivan valtavasti aikaa, vaivaa ja paneutumista, joten toivotamme mitä parhainta onnea!

Taru on kirjoitellut floristiparin harjoittelusta tänne Keuda-blogiin useaan otteeseen matkan varrella, lue hänen kirjoituksiaan täältä.

Allekirjoittaneella on ollut etuoikeus päästä kolme kertaa Mikon ja Joonan toteuttamalle harjoitteluaterialle. Ensimmäinen niistä oli viime keväänä, siitä kirjoitin tänne blogiinkin. Viime viikolla pääsin maistelemaan Mikon mahtavia luomuksia ja nauttimaan rennon, kohteliaan ja huumorintajuisen Joonan asiakaspalvelusta. Taso oli jo keväällä kova, mutta nuoret miehet olivat vielä siitäkin kesän aikana mahtavasti petranneet. Mikko oli koko kesän töissä ravintola Särkänlinnassa. Joona puolestaan lähti Irlantiin töihin hotelliin, jossa pääsi paitsi treenaamaan kielitaitoaan, myös oppimaan uutta ammatistaan ja vieraista kulttuureista.

Luottamukseni molempiin parivaljakoihin on vahva, nyt vain tsemppiä kisaan!

Tässä kuvia viime viikolta kokki-Mikon upeista annoksista:

Seafood-lautanen

Seafood-lautanen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

juustot

Ranskassa kun ollaan, tehtävissä on varmasti mukana juustoja. Tämän lajitelman kanssa tarjoiltu sitruunahillo oli aivan erityisen ihanaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karitsaa

Karitsaa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kirjoittaja on Keudan viestintäpäällikkö.

Heli Vastamäki

, ,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>