Paljon liikuntaa!

Ammattiin opiskelu

Nuvalainen rakastui pehmo-Skunkkiin viikonloppuna : )

Nuvalainen rakastui pehmo-Skunkkiin viikonloppuna : )

Tänään ohjattiin toisillemme erilaista liikuntaa ja pelejä, mm. vessanpönttöhippaa, eks kuullostakin jännältä! Itse ohjasin Jonin kanssa paperilautasten avulla lihastreenin joka kehitti pakara ja vatsalihaksia. Kyllä sitä kymmenessä minuutissa paljon keksii. Nyt on sitten kyllä jalat ihan jumissa, että saa nähdä kuinka moni pääsee huomenna sängystä ylös : )

Paljon kaikkea teknistäkin oppii liikunnantunneilla, välillä vähän vähemmän ja joskus enemmän. Tänään oli myös sauvakävelyä, otettiin ihan kunnolla venyttelyt ennen ja jälkeen ja katsottiin tekniikka. Niinkin helppo asia tuntui monille meistä hämmentävältä ja vaikealtakin ehkä, mutta jotenkin pääsi itse rytmiin. Olihan se ihan tehokasta! Kaikista huvittavinta kyllä oli se kun parikymmentä pyllistelevää ja venyttelevää opiskelijaa sai katseita ohikulkijoilta, välillä vähän jännittää lähteä maailmalle.

Kivaa, että viikonlopun jälkeen tulee aina kouluun kolmeksi tunniksi urheilemaan! Pysytään hyvässä kunnossa ainakin täällä!

Kirjoittaja opiskelee nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi Keudan ammattiopistossa, Tuusulan Kirkkotiellä.

Katri Huhtanen

, , , , , , , ,

Yksi kommentti - “Paljon liikuntaa!”

  1. Kaarina Nivala

    Sauvakävelyä pidetään simppelinä lajina, mutta kyllä se aluksi vaatii harjoittelua. Ainakin oikean rytmin löytämiseksi, niin kuin kerroit. Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa!

    Vastaa

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>