Pääsiäistervehdys liiketalouden opiskelijoilta Sipoosta!

Ammattiin opiskelu

Olemme toisen vuoden merkonomiopiskelijoita Keudasta, Sipoon Enteristä. Opintoihimme kuuluu visuaalisen markkinoinnin kursseja. Tänä keväänä toteutimme harjoitustyönä pääsiäisnäyteikkunan koulussamme. Näyteikkunan teemana oli tehdä myyvä näyteikkuna pääsiäismakeisille. Ideoimme pääsiäisikkunan Virvon varvon –makeispussien ympärille.

Suunnittelimme ensin, että käyttäisimme näyteikkunassa rekvisiittana ohraa, koivunoksia, metallisia astioita, keltaista ja vihreää kangasta sekä luudalla lentävää pääsiäisnoitaa. Jouduimme kuitenkin tekemään suunnitelmiin muutoksia, sillä ohra kasvoi liian nopeasti, eikä ollut enää näyttävän näköistä. Luudalla lentävää noitaa emme myöskään laittaneet ikkunaan, vaan toteutimme lentävät noidat Silhoutte Cameo -teippauskoneella. Haastetta tuottivatkin teippauskoneella tehdyt noidat, sillä noitien muoto oli haastava teipattava ikkunaan. Teippauksen lopputulos oli kuitenkin hyvä ja olimme tyytyväisiä. Teimme suunnitelmaan toisenkin muutoksen ja vaihdoimme ohran vihreään organza-kankaaseen. Kangas sai toimia rairuohona. Kasvatimme lisäksi koivunoksia vedessä, jotta saimme oksat hiirenkorville.

Mielestämme ikkunaa oli mukava tehdä, koska se tuotti erilaisia haasteita. Ikkunan muotokin oli yksi vaikeus. Koulurakennuksemme on moderni ja näyteikkuna on kolmionmuotoinen, joten meidän täytyi huolehtia, että pääsiäisikkuna näyttää hyvältä kahdelta sivulta. Lopputulos oli mielestämme hyvä ja värimaailma keväisen iloinen. Seuraavaksi alamme suunnittella vappuikkunaa, sillä liike-elämässä täytyy olla aina sesongeissa mukana.

Hyvää pääsiäistä!

Rosa Lepistö & Anu Vuorvirta, 3SLI13

Tässä opiskelijat Jasmina Turpeinen, Anu Vuorvirta ja Rosa Lepistö sekä opettaja Vesa Tossavainen tekevät tarroja.

Tässä opiskelijat Jasmina Turpeinen, Anu Vuorvirta ja Rosa Lepistö sekä opettaja Vesa Tossavainen tekevät tarroja.

pääsiäisikkuna4

Noidat näyteikkunassa

opiskelija

, , , ,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>