Opiskelija ohoi – tule kirjoittajaksi Keuda-blogiin!

Aikuisopiskelu, Ammattiin opiskelu

Tällä viikolla on aika aloittaa ihana ammatillisen koulutuksen arki: Keudan ammattiopistossa lukuvuosi alkaa torstaina 8.8. ja aikuisopistossakin monet koulutukset ovat juuri käynnistymässä.

Keudan opiskelija – uusi tai jatkava, nuori tai aikuinen – moni on kiinnostunut kuulemaan, millaista on sinun opiskelija-arkesi ja miten koet opiskelun tähtihetket. Millaista on tunneilla, työssäoppimassa, oppilaskunnassa, vapaa-ajan toiminnassa… Tule siis kirjoittajaksi tänne Keuda-blogiin! Voit kirjoittaa usein tai harvemmin, ihan oman mielesi mukaan. Ja ihan yhtä tärkeää kuin teksti ovat tietenkin kivat kuvat opiskeluun liittyen ja mikseivät myös videopätkät.

Blogikirjoituksista ei makseta palkkaa, mutta jokaisesta opiskelijan julkaistusta kirjoituksesta palkitsemme leffalipulla.

Kiinnostuitko? Pistä meiliä minulle heli.vastamaki(at)keuda.fi. Voit halutessasi jutella asiasta ensin myös ryhmänohjaajasi tai äidinkielen opettajasi kanssa ja toimittaa kirjoituksia hänen kauttaan tänne Keudan viestintään.

 

Heli Vastamäki

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>