Operassa virittäydytään jouluun

Ammattiin opiskelu

Viimeistä ”normaalia” viikkoa viedään ennen joulukiireitten alkamista. Ensi viikon tiistaina alkaa pikkujoulutilaukset. Tiistaina ruokimme Keravan terveydenhoitajia ja perjantaina Lions Club Kerava viettää meillä railakasta pikkujoulua perinteisen kaavan mukaan. Seuraavalla viikolla jatketaan yhden pienemmän ja yhden isomman pikkujoulutilauksen merkeissä. Lisäksi torstaina henkilökuntaneuvoston järjestämä henkilökunnan jouluateria tarjoillaan meidän tiloissamme.

Ja sittenhän on jo viimeinen viikko. Keskiviikkona ja torstaina meillä on tarjolla perinteinen jouluateria noutopöydästä. Molemmat päivät on jo buukattu täyteen. Jos varausta ei ole ehtinyt tehdä, ei hätää, klo 13 jälkeen löytyy varmasti tilaa, ja aikaa ruokailla on klo 15:een saakka. Eli täällä vedetään ihan tappiin asti. Perjantaina vietetään lukukauden päättäjäisiä ja valmistaudutaan rauhoittumaan joulun ajaksi.

Ravintola avaa jälleen ovensa 11.tammikuuta. Mutta sitä ennen..tip tap..

Minna Aalto-Setälä

, , ,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>