Nuvalainen bloggaa

Ammattiin opiskelu

Angry Birds askartelua syksyllä 2012

Angry Birds askartelua syksyllä 2012

Moikka!

Olen ensimmäisen vuoden nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen opiskelija Keudan ammattiopistossa, Tuusulan Kirkkotieltä. Olen opiskellut myös kuva-artesaaniksi Keudan Pekka Halosen Akatemiassa, jossa pääaineeni oli valokuvaus. Taiteet on minun juttu! Haaveilen valmistuvani taideterapeutiksi tulevaisuudessa. Halusin kuitenkin laajentaa osaamista ja työllistymistäni käymällä Halosen jälkeen sosiaalialan koulutuksen, mikä kiinnosti minua jo aiemmin.

 

Mutta, juuri nyt olemme palanneet takaisin kouluun pitkän työharjoittelujakson jälkeen ja haluan vähän kertoa mitä ensimmäinen syksy sisälsi.

Olemme ohjanneet toisillemme kädentaitoja ja askarrellut mm. lintuja, krokotiileja ja leijoja. Kädentaidot ovat yksi minun mieliaineeni, mutta syksy sisälsi myös kovin paljon urheilun ja leikin ohjaamista. Aluksi koulunkäynti tuntui liian helpolta, kun leikittiin kaiket päivät. Sitä seurasi kuitenkin pitkät teoriat ja varsinainen työssäoppiminen, mikä minulta meni muuten hyvin Riihikallion Yhtenäiskoulussa tokaluokassa avustaessa. Siinä tuli hetkeksi jo kuitenkin ikävä koulun alkamista ja kavereiden tapaamista.

Keväällä meillä on aika toiminnallista ja nyt erittäin kiireistä aikaa, mutta siitä kerron jonain toisena päivänä :)

Katri Huhtanen

, , , , , , , ,

Yksi kommentti - “Nuvalainen bloggaa”

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>