Meidän näköinen luokkahuone!

Ammattiin opiskelu, Opetus

– Keksin toteuttaa erilaisen oppimistilan Keudan ammattiopiston Sarviniitynkadun logistiikan osastolle, kertoo opettaja Päivi Lindstedt.

– Luokka suunniteltiin ja toteutettiin yhdessä opiskelijoiden kanssa. Logistiikan perustutkinnon ensimmäisen vuoden opiskelijat saivat kertoa toiveita luokkatilasta, jossa olisi mukava opiskella. Seuraavaksi sovimme apulaisrehtori Karri Kolin kanssa, että hankkeeseen saadaan ryhtyä. Kun lupa heltisi, haimme maalia ja opiskelijat maalasivat luokan seinät.

Huonekalut saatiin lahjoituksina oppilaitoksen henkilökunnalta ja osa ostettiin kierrätyskeskuksesta. Somisteet ostettiin paikallisesta halpakaupasta ja huonekalujen kuljetuksen toteuttivat logistiikan kuljetusalan opiskelijat. Näin saimme pienillä kustannuksilla tilan, jossa on mukava opiskella. Tilaa voidaan käyttää myös kokoustilana ja pienryhmäopetustilana.

kesa_luokka kesa_luokka2

opiskelija

, ,

2 kommenttia - “Meidän näköinen luokkahuone!”

  1. Mika

    Hienoa Päivi ja opiskelijat! Tila näyttää viihtyisältä perinteiseen teorialuokkaan verrattuna. Lisäksi se tarjoaa mahdollisuuksia monenlaiseen joustavaan opetukseen, ohjaukseen ja yhteiskäyttöön.

    Vastaa

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>