Loman ja arjen välitilassa

Kulisseissa, Opetus

Heipat teille, vielä lomaileville! Piha näyttää ja tuntuu täällä kovin hiljaiselta mutta sisällä kiehuu, kolisee ja kopisee. Tietokoneiden näppäimistön naputusta, kopiokoneiden nakutusta ja tulostimien savua, niillä on alkanut tämä viikko omalta osaltani. Moni on kuulemma työhuoneissaan hikoillut jo viime viikonkin. Kahvipöytä keskustelut pyörivät ensi lukuvuodessa, suunnitelmia on taas vaikka muille jakaa, uutta ja vanhaa materiaalia kuljetetaan ovista ja välillä ikkunoistakin :) , sähköposti piippaa ja puhelimet pirisee. Uusia vahvistuksia henkilökuntaan otetaan vastaan ja heille selvitetään talon tapoja.

 

Vanhat tiedot saa lähteä arkistoon!

Tuntuu että jokainen odottaa jo alkavaa lukukautta perhoset mahassa, onhan se jännää. Tulevia oppilaita jännittää varmasti kovasti, mutta voin lohduttaa, kuulin..että myös opettajille uusi ja alkava lukukausi on AINA (vuodesta toiseen) jännä paikka. Alkaa taas ihan uusi ja varmasti erilainen vuosi, kuin mitä viime vuosi oli. Moni varmasti ajattelee tekevänsä asioita toisin kuin viime lukukaudella, toinen taas jatkaa hyväksi havaituilla menetelmillä. Meistä on moneksi. Niin opettajista, oppilaista kuin muustakin henkilökunnasta. Itse yritän ollaa stressaamatta asioista (niillä kun on tapana järjestyä ilman sitäkin) , yrittää parhaani, hymyillä ja ainakin tulevat viikot nauttia vielä (vaikka työhuoneen ikkunasta) tästä auringosta! :) ..pst, mua jännittää kans jo vähän ;)

Postimies toi uudet, ihanat kalenterit!

Vaikka oli ihana lomailla, on taas ihanaa palata töihin ja arkeenkin. Kesäloman loppu, on uuden syksyn alku. Onneksi vielä pääsee töiden jälkeen uimaan, jätskille tai vaikka kalaan! Nautiskellen, töiden pariin harjoitellen, osin vielä lomafiiliksillä…toivottelen teille mukavaa, tulevaa lukukautta! :)

Kirjoittaja työskentelee ammattiohjaajana Keudan ammattiopistossa, Järvenpään Sibeliuksenväylällä.

Sini Ikonen

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>