Kohti EuroSkillsiä: Läpivetoviikko

Aikuisopiskelu

EuroSkills-harjoitteluni läpivetoviikkona Opettajat ja ohjaajat ovat laatineet neljän päivän suunnitelman, jonka aikana tein tehtävänannon mukaisia töitä. Suunitelma pohjautui mahdollisiin kisatöihin, aiheisiin ja työstämisaikoihin.

Viikon tarkoituksena oli katsoa, pajonko olen kehittynyt harjoittelun aikana, millaisia sidontatöitä saan aikaan määrätyssä ajassa ja nähdä mitä asioita pitää hioa tai parantaa.

Euroskillsissä kisa päiviä on kolme, läpivetoviikkona oli neljä ”kisapäivää”, joiden aikana tein myös samankaltaisia tehtäviä, jotta olisi varavaihtoehto esim. kimppuun. Sitä voi muuntaa kilpailussa tehtävään sopivaksi.

 

img_4200

Ensimmäisenä päivänä sain läpivetoviikon suunnitelman, esikäsittelin kasvimateriaalin ja laiton kaikki tiedossa olevat oheismateriaalit työtilaan esille, jotta ne olisi helppo ottaa käyttöön. Päivän aikana suunnittelin ja jaoin materiaalit, joita käytin töihin.

Viikon aikana tein yhdeksän työtä, jossa osassa otettiin huomioon aihe ja materiaali, joka pitää käyttää kyseisessä työssä. Lopuksi työt laitettiin esille ja arvioitiin ohjaajien kanssa.

 

–  Lila

Lila Hagman

, , ,

Yksi kommentti - “Kohti EuroSkillsiä: Läpivetoviikko”

  1. jokku

    Kirjotusvirheitä, ei ollut kovin mielenkiintoinen, mutta hyvin selostettu tapahtumat.

    Vastaa

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>