Kylmävalmistusta Rykmentinpuistossa

Opetus

Opin taas uudenlaisen valmistusmenetelmän, valmiiksi varattuihin keittoastioihin lisättiin kasvispelletit, perunasosejauhe, kasvisliemijauhe ja mausteet. Astioihin laitettiin kannet päälle ja pakattiin scanboxeihin ja styroxlaatikoihin. Seuraavana päivänä ne toimitettiin kouluihin ja päiväkoteihin. Palvelu- ja jakelukeittiössä työskentelevä lisää keittoastioihin veden ja kuumentaa uunissa + 80 asteiseksi välillä sekoittaen ja sitten vaan tarjolle.

Työelämäjakso päättyi perjantaina. Opin paljon uusia asioita kylmävalmistuksesta, joka ei ollut minulle ennestään tuttua. Suuria määriä ruokia voidaan valmistaa vain yhdellä padalla ja työprosessi on melko nopeaa ja selkeää kun ohjeet ja reseptit on tarkoin suunniteltu ja testattu etukäteen. Työtapoja kehitetään myös jatkuvasti.

Kiitos Rykmentinpuiston henkilöstölle kun sain olla teillä perehtymässä kylmävalmistukseen, sain erittäin hyvää ohjausta ja opastusta.

Tuula Kitti

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>