Kuoman puheenjohtajaksi Juuso Mäki

Ammattiin opiskelu

Juuso Mäki, 22, opiskelee Keudan ammattiopistossa Keravan Keskikadulla merkonomiksi. Juuso on ehtinyt käydä armeijan, sekä opiskella Keudan Järvenpään Wärtsilänkadun yksikössä. Valmistumisen jälkeen Juusolla on tähtäimessä tradenomiopinnot sekä poliisiammattikorkeakoulu.

Miksi Kuomaan?
– Halusin opiskelujen ohella ottaa erilaisia haasteita vastaan ja pystyä vaikuttamaan niiden kautta.

Miksi halusin Kuomaan puheenjohtajaksi?
– Koska olen kunnianhimoinen, halusin opiskelujen ohelle myös vastuuta itselleni, eikä pelkkä Kuoman jäsenenä oleminen riittänyt minulle. Kuoman puheenjohtajana koen, että tulevaisuudessa voin hyödyntää opittuja asioita johtamisesta, vastuunkannosta ja kyvystä esiintyä isommankin yleisön edessä. Työelämässä voin soveltaa kokemuksia ja taitoja kokouskäytännöistä.

Odotukset?
– Odotukset Kuoman toimintaan osallistuessani olivat, että pääsisin kohtaamaan uudenlaisia haasteita, saisin vastuuta ja pystyisin vaikuttamaan Keudan asioihin mahdollisimman isossa mittakaavassa. Ensimmäisenä lukuvuotenani olen toiminut Kuoman jäsenenä, ja jo siinä ajassa huomasin, että toiminta on ylittänyt odotukseni.

Tärkeimmät tavoitteet?
– Tärkeimpinä tavoitteina on päästä vaikuttamaan opiskelijoiden asioihin mahdollisimman paljon, saada opiskelijoiden ääni kuulumaan entistä enemmän ja kehittämään Kuoman ja yksiköiden opiskelijakuntien toimintaa.

Parasta Keudassa?
– Mielestäni parasta Keudassa on sen monipuolinen tarjonta eri ammattialojen koulutuksia. Opettajat ja koulutusmateriaalit ovat olleet Keudassa todella hyviä verrattuna aikaisempiin oppilaitoksiin. Keuda on korostanut vaikuttamisen mahdollisuuksia, jonka innoittamana yritän saada uusia haasteita, vastuuta ja kokemuksia työelämää varten.

Keudan opiskelijakunta Kuoma pähkinänkuoressa:
– sen tehtävänä on edistää Keudan eri yksiköiden opiskelijakuntien yhteistyötä (Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo ja Tuusula)
– ajaa Keudan yksiköiden opiskelijakuntien etuja ja
– edustaa, tehdä esityksiä ja antaa lausuntoja toimielimissä ja yhteistyöryhmissä
– toimintapana kokoukset, tempaukset ja teemapäivät
– lisätietoa Kuomasta opiskelijaintrassa KeudaKermit, www.keuda.fi

Maarit Tiala

, , , , , ,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>