Kulinaarisia kokemuksia Keudassa

Ammattiin opiskelu, Kulisseissa

”Malttaako tätä edes syödä, kun on niin hieno”, huokaisi työkaverini tänään aamupalaverissa näiden ihanien pikkusuolaisten ääressä. Keudan keittiö oli taas näyttänyt ammattitaitonsa kokoustarjoiluissa. Me keudalaiset – niin henkilökunta kuin opiskelijatkin – olemme suorastaan pilalle hemmoteltuja ruuan suhteen, sillä nautimme päivittäin erittäin maukkaan lounaan jossain Keudan monista opiskelijaravintoloista. Vaihtoehtojakin on useampia. Kun itse silloin tällöin lounastan vaikkapa työmatkan vuoksi jossain muualla, jouduin useimmiten toteamaan, että kyllä meillä Keudassa on ruoka maukkaampaa.

Ruoka ja palvelu saavat aina erinomaista palautetta opiskelijoiden ja henkilökunnan työtyytyväisyyskyselyissä. Mieleeni on jäänyt jonkun opiskelijan avoin palaute, että ”Keudassa ruoka on LIEVÄSTI SANOTTUNA hyvää”. Monessa koulutusyksikössämme ravitsemisalan opiskelijat ovat itse mukana toteuttamassa maukkaita ruokia yhdessä ravintolahenkilökunnan kanssa.

Monet Keudan opiskelija- ja opetusravintolat, esimerkiksi Ateriakeidas Järvenpään Sibeliuksenväylällä, Ópera Keravan Sarviniitynkadulla, Lukkari Mäntsälän Lukkarinpolulla sekä Menuetti Nurmijärvellä , ovat suosittuja lounaspaikkoja myös talon ulkopuolisille. Tällä hetkellä Ateriakeitaassa on meneillään myös ammattiopiston kokki- ja tarjoilijaopiskelijoiden ravintolaprojekti ”Ravintola Luna”, joka on avoinna 17.1. asti. Ei voi kuin suositella: ihania á la carte -ruokia edulliseen hintaan! Lue lisää http://www.keuda.fi/portal/ajankohtaista?bid=934&vid=1

 

Kirjoittaja on Keudan viestintäpäällikkö

 

Heli Vastamäki

, , ,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>