Kokista tarjoilijaksi

Ammattiin opiskelu

Ensi syyslukukaudella alkaa Keuda Sarviniitynkadulla kokista tarjoilijaksi -koulutus. Koulutuksen kesto on yksi lukuvuosi. Jokaiselle opiskelijalle tehdään omanlainen polku aikaisempi tutkinto ja työkokemus huomioiden. Valinnaisia opintojakson osia on mahdollista ottaa tulevaisuutta silmällä pitäen itseään kiinnostavimmista kohteista. Alkusyksy menee oppilaitospainotteisesti, kun opiskellaan viinejä, alkoholijuomia ja juomasekoituksia. Myös opetusravintola Opérassa työskennellään tarjoilutehtävissä ja samalla suoritetaan alakohtaisia näyttöjä. Vuoden vaihteessa opiskelussa siirrytään työelämään, missä päästään harjoittelemaan teoriassa hankittua tietoa käytännön kautta. Työssäoppimispaikkoina voivat olla erilaiset anniskeluravintolat, kahvilat ja baarit. Työssäoppimista on myös mahdollista suorittaa ulkomailla.

Koulutukseen haetaan Keudan erillishaun kautta 2016 keväällä (huhti-toukokuussa). Tervetuloa!

Minna Aalto-Setälä

, ,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>