Kirjastoalan opiskelijoiden järjestämä peli-ilta oli opettavainen

Ammattiin opiskelu

Keudan ammattiopiston Keravan Keskikadun koulutusyksikön tieto- ja kirjastoalan koulutusohjelman opiskelijoiden järjestämä nuorten tapahtuma Mäntsälän kirjastossa 27.1.2015 keräsi paikalle noin 20 nuorta.

Tapahtumassa oli mahdollista pelata lautapelejä, käyttää iPadejä pelailuun, antaa palautetta kirjastolle, tehdä peliarvosteluja, osallistua tietokilpailuun ja voittaa palkintoja. Tietokilpailuista sai valita kirjapalkinnon. IPadeillä pidettiin myös pelikisa Don’t touch the spikes -pelissä. Voittajan tulos oli 38 pistettä. Voittaja sai Rähinä Alias -lautapelin.

Tapahtumassa esiteltiin peliteemaista aineistoa; kirjoja, sarjakuvia, konsolipelejä ja elokuvia. Esillä oli myös vinkkilista nuorten kirjallisuudesta.

Illan päätteeksi pidettiin elokuvanäytös, jossa esitettiin Tyttö sinä olet tähti –elokuva. Opiskelijoille ilta oli hyvä ja opettavainen kokemus tulevaa uraa silmällä pitäen.

Kirjoittajat: Heidi Aarnio ja Heidi Rehtola (kirjastoalan opiskelijoita)
Kuvat: Heidi Rehtola

työvälineetpelejäoppilaat

opiskelija

, , , ,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>