Kilpailun säännöt

Järjestäjä.  Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää. Jäljempänä järjestäjä.

Osallistumiskelpoisuus. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta koulutuskuntayhtymän henkilökuntaa.

Kilpailuaika. Kilpailu alkaa 21.12.2012 ja päättyy 15.3.2012. Arvonta suoritetaan viikolla 12. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kuinka kilpailuun voi osallistua?  Kilpailuun voi osallistua täyttämällä osallistumislomakkeen osoitteessa blogi.keuda.fi.

Kilpailu on vastikkeeton. Järjestäjä käyttää annettuja yhteystietoja Tietosuojavaltuutetun toimiston sähköisestä markkinoinnista antaman ohjeistuksen mukaisesti.

Palkinnot. Arvonnan pääpalkintona on  iPad. Palkintoja ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi. Palkinnon arvo on 487 euroa.

Järjestäjän vastuu. Järjestäjän vastuu kilpailun osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon määrään ja arvoon.

Arpajaisvero/vaihto. Järjestäjä sitoutuu huolehtimaan mahdollisista lakisääteisistä arpajaisveroista.

Palkinnon luovutus / julkisuus. Järjestäjä ilmoittaa voitosta voittajalle henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisen yhteydessä antamien yhteystietojen kautta kuukauden kuluessa tiedoksi antamisesta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä mikäli voittavat, ja käyttää niitä painotuotteissa ja markkinoinnissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.