Keudassa opiskellaan yhä enemmän myös kesällä

Ammattiin opiskelu

Uusi ammatillinen koulutus haastaa koulutuksen järjestäjät laajentamaan toimintamalleja. Tavoitteena on tehdä opintopoluista joustavammat, kehittää erilaisia oppimispolkuja, poistaa päällekkäisyyksiä ja myös tukea nopeampaa valmistumista. Myös rahoituksen perusteet ovat muuttuneet: kesäaikaankin pitää saada kerättyä entistä enemmän HOKSin eli henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman mukaisia opintoja. Niitä voi kerätä esimerkiksi alan kesätyöpaikassa, mutta myös oppilaitoksissa järjestettävät kesäopinnot lisääntyvät nyt vauhdilla.

Keudan hius- ja kauneuskoulutuksessa opiskellaan tänä vuonna kesäkuussa juhannukseen saakka. Kauneusalan opiskelijat ovat paikalla koko kolme viikkoa, hiusalan kaksi. Mukana on eri vaiheen opiskelijoita. Heillä on tavoitteena joko nopeuttaa opiskelujaan tai hankkia osaamista, joka jostain syystä on jäänyt vielä hankkimatta. Osa hiusalan opiskelijoista opiskelee NY-opintojaan (Nuori yrittäjä). Osaamista hankitaan lähinnä asiakaspalvelun kautta. Opiskelijoita ohjaavat lehtori Tiia Hursti sekä ammattiohjaajan roolissa 1.6. Keudasta kosmetologiksi valmistuva Maija Tapio. Samalla saamme työsalimme käyttöasteen yhä paremmaksi ja pystymme palvelemaan alueemme asiakkaita juhannukseen saakka.

Tervetuloa asiakkaaksi! https://www.keuda.fi/palvelut/kaikki-palvelut/hius-ja-kauneus/

Kaisa Aho
Toimialapäällikkö

Kuvassa oikealla ammattiohjaajana kesäkuussa toimiva kosmetologi Maija Tapio. Vieressään oikealta suunnittelutiimi Päivi Kauraharju-Järvi, Kaisa Aho, Tiia Hursti ja Sirpa Tuomisto. Opiskelijatyöskentelijänä kuvassa Taitaja-kisan finaaliin osallistuva kauneusalan opiskelija Jenna Paldanius.

 

 

Kaisa Aho

, , , , ,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>