Keudassa Keravalla tet-harjoittelijana

Ammattiin opiskelu, Vieraskynä

Hei!

Nimeni on Ville Ahola ja sain viikolla 17 mahdollisuuden päästä tutustumaan Keudan ammattiopiston kemian osaston toimintaan. Olin töissä täällä kaksi päivää ja minulla oli oikein mukavaa. Pääsin näkemään erilaisia laitteita, jotka olivat hyvinkin kiinnostavia. Erityisesti mieleeni jäi Keudan virtuaalinen panimo, joka toimii Second Life -ympäristössä. Siellä sain tutustua erilaisiin vaiheisiin selvien ohjeiden avulla. Se oli hyvin mielenkiintoista, koska virtuaalipanimo oli erittäin tarkka kopio panimosta, joka on täällä Keudassa lasiseinien takana.

Minulle esiteltiin täällä opiskelevien nuorten ammattivalintoja. Niitä olikin yllättävän paljon, koska rakennukseen on saatu mahtumaan niin monia erilaisia paikkoja esimerkiksi kemianluokkia, varastoja, auto-/pienkonekorjaamoja yms.
Valitettavasti sain viettää täällä vain kaksi päivää, koska olisin mielelläni jäänyt pitemmäksikin aikaa. Kiitän erittäin mukavia opettajia ja muuta henkilökuntaa. Kiitos tästä mahdollisuudesta!

opiskelija

, ,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>