Keudan henkilöstö pistää jalalla koreasti

Kulisseissa

Meillä Keudassa viihdytään töissä pitkiä aikoja. Moni viihtyy niin, että  malttaa jäädä eläkkeelle vasta kun on pakko. Voimme siis vetää johtopäätöksen, että yli 620 tekijän työpaikallamme on yleisesti ottaen hyvä ilmapiiri ja työssä voidaan hyvin.

Yksi työhyvinvointia vahvistava asia on liikunnan tukeminen. Keudassa SAKU ry:n jokavuotinen ammatillisen koulutuksen henkilöstön liikuntakampanja on suosittu. Olemme kerran tuon kampanjan aktiivisimpana koulutuksenjärjestäjänä voittaneet ja tänäkin vuonna mukana on parikymmentä kahdeksan hengen tiimiä keräämässä liikuntaminuutteja ja askeleita kahden kuukauden ajan.

Liikuntakampanjaan liittyy erilaisia viikkohaasteita ja Keudalla on ollut tapana voittaa joukkovoimalla niistä ensimmäinen, joka osuu yleensä sopivasti koko henkilöstön koulutuspäivän kohdalle. Tänäkin vuonna tuli voitto kotiin liikunnanopettaja Paula Raejärven organisoimalla hauskalla rivitanssi-flashmobilla. Meno Järvenpää-talolla oli kaikkea muuta kuin kuivaa, kun pääsimme tanssin makuun. Tässäpä todisteena muutama kuva.

rivitanssi_kollaasi

Kirjoittaja on Keudan viestintäpäällikkö.

Heli Vastamäki

, ,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>