Keuda Lontoossa Bett-messuilla – Ideoita digiloikkaan!

Opetus

Keuda panostaa ja kehittää osaamistaan myös Bett-messuille, maailman suurimpaan oppimisteknologiatapahtumaan osallistumalla. Bettistä pyritään löytämään Keudalle tärkeitä asioita, olivat ne sitten omaan alaan tai Keudalle yleisesti sopivia ”helmiä” opetukseen. Mukana Lontoon messuilla oli niin ammattiopiston kuin aikuisopistonkin edustajia.

Vesa Jokipalo kirjoittaa:

Messualue oli todella suuri ja mielenkiintoisia näytteilleasettajia valtavasti. Näytteilleasettajat aika hyvin ryhmitelty tuotteittain, joten yhdellä vilkaisulla bongasi monta potentiaalista toimittajaa. Yksi ongelma tietysti oli se, että näytteilleasettajat ovat pääasiassa Britanniassa toimivia joten tuotteen saatavuus Suomessa ei välttämättä ollut standilla seisovien henkilöiden tiedossa. Kaikki tapaamani edustajat olivat silti todella mukavia ja kohteliaita ja tarjosivat mahdollisuutta myöhempään kontaktiin tavalla tai toisella.

Itse kiinnostuin erityisesti O365:n lisäosista kuten Teacher dashboard (http://www.teacherdashboard365.com/) ja Class Notebook (http://classnotebook.com/premium/), jotka ovat valitettavasti maksullisia lisäosia Office 365:een mutta toisivat opettajalle (ja miksei myös opiskelijalle) lisäominaisuuksia jotka helpottaisivat tehtävien jakamista ja arviointia sekä palautteen antamista.

Yritin bongata myös sopivaa ratkaisua mobiililaitteiden etähallinnalle. Yksi mielenkiintoisimmista oli Ciscon Meraki (https://meraki.cisco.com/products/systems-manager). Esittely oli todella hyvä mutta edustaja ei tiennyt järjestelmän saatavuutta Suomessa.

Twiittejäni löytyy @VJokipalo tililtä ja hastageilla #keuda #finnbett
Atte Määttä kirjoittaa:

Bett 2016, parhaat palat:

Kiinnostavia puhujia oli runsaasti. Välillä esityksiä meni päällekäin ja oli suoritettava valinta otsikon perusteella.

bett2

Microsoft oli todella panostanut esityksiinsä. Office 365, Onenote ja Surface 4 pro olivat vahvasti esillä. Niiden käyttöä opetuksessa esiteltiin useaan otteeseen.

bett3

Kävimme kouluvierailulla Bridge Academyssä. Rakennus oli uusi ja hieno. Opettajat vaikuttivat tehokkailta ja kuri oli tiukka. Kännyköitä ei saanut käyttää koulupäivän aikana. Uusi teknologia oli integroitu hyvin opetukseen.

bett4

+Ilmainen kahvi :-) Messuilla oli useita baristoja tekemässä kahvia jota sai nauttia veloituksetta.

Mauri Laine kirjoittaa:

Kiteytettynä messujen jälkeen: AV-alalla on suuri rooli tulevaisuuden yhteiskunnassa! Maailma muuttuu väistämättä audiovisuaalisemmaksi, se on suuri mahdollisuus. AR, VR, 3D (jopa 5D), videot, 360-asteen kuvat…

Kari Honkonen

, ,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>