Keuda esillä OPH:n seminaarissa

Opetus

Tänään oli autoalan opettajia OPH:n auditoriossa melkoinen joukko eripuolelta Suomea. Päivän aiheena oli eESA ja TAKO projektien seminaari. Keuda oli molemmissa mukana, tosin vain Taitokorjaamossa virallisesti. Honkalan Petri Nurmijärveltä oli tuossa TAKO hankkeessa Keudan edustajana. eESAssa minä ja Katajan Mikko siis olimme opiskelijoina aivan projektin loppumetreillä.

Vatasen Matti pyysi mukaan kertomaan kokemuksia eESAsta ja niitähän siis kerroin. Hyvä projekti tuo oli ja tarpeellinen tulevaisuuden kannalta. Saamme Keudan autoalan opettajille räätälöidyn kurssin ensi syksynä tuosta 6002:sta ja ihan asevelihintaan. Samalla viimeisetkin ProDiagsia käyttämättömät opettajat pääsevät ohjelmaan kiinni. Viimeistään silloin koko Keudan autoalalla puhaltavat uudet tuulet.

Tuo TAKO projekti vaatii oman kirjoituksen mutta raotan verhoa hieman. Sekin puhaltaa vanhoja pölyjä oppimisen ilon tieltä. Muistakaa tämä, minkä ilotta oppii, sen surutta unohtaa.

Erinomaisen hienoa kesän odotusta!

Matti Alanko

Matti Alanko

,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>