Keuda-blogi on avattu, mahtavaa!

Kulisseissa

Rumpujen pärinää ja yks-kaks-kolme! Täten julistan Keuda-blogin virallisesti avatuksi!

Blogin tavoitteena on vahvistaa Keuda-yhteisöämme ja tuoda Sinut osaksi sitä. Harkitsetko hakevasi Keudaan opiskelemaan? Täältä voit lukea opiskelijoidemme kertomuksia ja tunnelmia opiskelun arjesta ja tähtihetkistä.

Vai ajattelitko hakea Keudaan töihin? Keuda-blogi tarjoaa tulevaisuudessa kurkistuksia työyhteisöömme ja sen eri tehtäviin.

Tavoitteena on tuoda esiin erilaisia näkökulmia ammatilliseen koulutukseen, myös Keudan ulkopuolelta. Opiskelija, Keudan työntekijä tai kuka tahansa ammatillisesta koulutuksesta kiinnostunut: haluaisitko tuoda oman näkökulmasi esiin? Tule kirjoittajaksi Keuda-blogiin! Pistä viestiä osoitteeseen viestinta(at)keuda.fi.

Kirjoittaja on Keudan viestintäpäällikkö

Heli Vastamäki

, , , ,

3 kommenttia - “Keuda-blogi on avattu, mahtavaa!”

 1. Leila

  Hieno juttu Heli. Nyt vaan pitäisi saada niitä bloggaajia .)

  Vastaa
 2. Heli

  Kiitos! Kyllä bloggaajia on jo jonkin verran ilmoittautunut, mutta lisää jonoon vain! Ensimmäisistä 20 kirjoituksesta olen luvannut palkkioksi leffalipun ja jatkossakin bloggaajille on varmasti kaikenlaista pientä kivaa tiedossa.

  Vastaa

Kommentoi

 • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>