Kahden jakson jälkeen

Ammattiin opiskelu

Me ollaan autonkuljettajaykkösiä Keravan Sarviniitynkadun yksikössä. Me opiskellaan kuorma-auto- ja rekkakuskeiksi. Ensimmäisessä jaksossa olimme hallissa ja tutustuimme kuorma-autojen kalustoon. Meillä oli aiheena henkilöauton huolto ja rakenne, ammattipätevyys ja kuorma-auto- ja logistiikkaliikenne.

Meillä on ollut atto-ainejaksolla liikuntaa, ruotsia, äidinkieltä ja matematiikkaa. Liikuntatunnilla olemme käyneet mikroautoilemassa ja keilaamassa. Ruotsin tunneilla olemme opiskelleet tiuhaan tahtiin ruotsin kieltä ja käyneet äidinkielen tunneilla perusasioita ja kielioppiasioita. Matematiikassa meillä on peruslaskutaidon- ja soveltavan matematiikan kurssi.

Jatkosta odotamme, että pääsemme ajamaan henkilöautoilla ja kuorma-autoilla. Toivottavasti meillä on jatkossa paljon enemmän hallijaksoja.

Julia Beshar, Ronja Lappi ja Lauri Ahola, 2LOA12

opiskelija

, , ,

2 kommenttia - “Kahden jakson jälkeen”

  1. Kaarina Nivala

    Suomi on pitkä maa, jossa tarvitaan logistiikka-alan ihmisiä: rekkojen ja muiden autojen kuljettajia. Hienoa, että olette valinneet tämän alan.

    Vastaa

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>