Joulun tunnelma löytyy Joulumaasta

Aikuisopiskelu, Ammattiin opiskelu, Kulisseissa

Enää viikko aikaa jouluun, mutta joulun tunnelma vielä täysin kateissa? Lähdepä käymään Mäntsälässä, Keudan Saaren kartanon Joulumaassa, niin jo pääsee joulumieli valloilleen!

Tämä keino on ainakin minulla toiminut joka vuosi siitä saakka, kun tulin Keudaan töihin vuonna 2008. Joulumaa-tapahtuma on Saarella tosin järjestetty jo vuodesta 1999. Tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta ja tänä vuonna se on jo viikon mittainen, joten iso kävijämäärä jakautuu mukavasti monelle päivälle. Eilen sunnuntaina porukkaa Joulumaassa piisasi, mutta mitään väentungoksen ahdistusta siellä ei joutunut kokemaan. Joulumaa on viimeistä päivää auki tulevana torstaina 20.12.

Koko Saaren kartanon väelle – opiskelijoille ja henkilökunnalle – on nostettava hattua tämän aidon ja tunnelmallisen tapahtuman aikaan saamisesta! Kävijä todellakin tuntee itsensä tervetulleeksi tapahtumaan ja nähtävää sekä koettavaa riittää koko perheelle. Opiskelijoille Joulumaa on aivan ainutlaatuinen oppimistapahtuma, sillä he pääsevät mukaan ison tapahtuman järjestämiseen suunnittelusta purkamiseen saakka.

Innokkaat opiskelijat ovat pitäneet Joulumaan rakentamisesta blogia http://www.virtuaali.info/opetusmaatilat/?tila_id=6&blogit&wid=287&bid=1170 ja tapahtumalla on myös oma Facebook-sivu http://www.facebook.com/events/445803125483559/Tapahtuman ohjelma löytyy osoitteesta www.saarenjoulumaa.fi

Keudan leipuri-kondiittoriopiskelijat toivat Järvenpäästä näytille taidonnäytteitään Joulumaan kävijöiden silmäniloksi.

Tupu, Hupu ja Lupu viihtyvät Joulumetsässä.

Vanha punanuttukin löytää joka vuosi tiensä Saaren kartanon Joulumaahan.

Joulumaassa voi halutessaan tutustua myös Keudan koulutuksiin.

 Kirjoittaja on Keudan viestintäpäällikkö.

Heli Vastamäki

, ,

2 kommenttia - “Joulun tunnelma löytyy Joulumaasta”

 1. Matti Alanko

  En tiennyt Joulumaasta ennen Keudaan tuloani. Syksyn aikana siitä ensi kertaa kuulin ja kyselinkin tarkemmin. Perheen kanssa paikalla kävin ja positiivisesti yllätyin kaikesta näkemästäni. Kokkipuolen opettajilta kuulin opiskelijoiden positiivisesta ja innostuneesta asenteesta Joulumaassa työskentelyyn. Juuri näitä hyviä kokemuksia nuoret opinnoissaan tarvitsevat.

  Vastaa
 2. Heli Vastamäki

  Joulumaa palkittiin vuoden 2012 kulttuuritekona Mäntsälässä! Palkinto tuli nyt juuri oikeaan osoitteeseen!

  Vastaa

Kommentoi

 • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>