Innokkaat keudalaiset SAKUsportsissa Kisakalliossa

Ammattiin opiskelu

Viime viikolla vietettiin tämän kevään SAKUsports-tapahtumaa Kisakalliossa. Keudasta oli mukana Sibeliuksenväylän yksiköstä neljä opiskelijaa ja opettaja. Tapahtuma alkoi tiistaina klo 13 ja päättyi keskiviikkona klo 13. Tiistain ohjelmassa oli mainio ja monipuolinen liikuntatarjotin esim. Kiiking ( keinu jolla pääset ympäri) , tangofudis, fudistutka, sählytutka ja sählytarkkuus, vauhditon pituushyppy, sumopaini, kokovartalojumppa, crossfit, jousiammunta, norsufudis, padel, beach, zumba, minikoris, curling ja iltaseikkailurata ja päivän päätteeksi vielä yöleffa.

Ryhmäni osallistui miltei kaikkiin lajeihin, hurjimmalta näytti esimerkiksi tuo Kiiking – keinu, joilla taitavimmat oikeasti pääsivät ympäri. Ruoka oli urheiluopistomaiseen tapaan erittäin hyvää ja monipuolista, ohjauksesta vastasivat yo-liikunnanohjaajaopiskelijat erinomaisen taitavasti. Majoittuminen oli hotellihuonetasoista ja kaikki järjestelyt sujuivat kiitettävästi.

SAKUsportsin toinen päivä huipentui Amisrace-kisaan, jossa Keudan tytöt saivat joukkueeseen pari Savolaista sutkia nuorukaista. Yhteistyö sujui mallikkaasti ja useilla rasteilla nappasimme parhaan ajan tai pisteet. Tietäisitkö itse missä liikuntalajissa voittajat peruuttaa ja häviäjät liikkuu eteenpäin tai mikä kasvaa kun sitä ruokkii mutta kuolee kun sille antaa vettä? No, meidän Essi kyllä tietää. Ja ihan mahdottomia olivat rakentamaan pyramideja , taitavasti ja mielekuvistusrikkaasti erilaiset pyramidit toteutuivat.

Edellisen päivän yksilölajeissa vauhdittoman pituushypyn pronssi ja hopea tulivat Keudaan , hyvä Petra ja Jenna ja curlingin tarkkuuskisassa hopea Keudaan, hienoa Essi. Janni voitti aurinkolasit osallistumalla mahdollisimman moneen lajiin. Keudan nelihenkinen tyttöporukka edusti upeasti, kiitos Kisakallio ja SAKUsports!

Tapahtumaan osallistuminen maksaa noin 100 € / opiskelija. Meidän yksikössä annettiin stipendinä tämä osallistuminen opinnoissaan ja liikunnassa hyvin menestyneille opiskelijoille. Liikunnassa menestyminen tarkoitti sitä, että on pitänyt omaa kuntoaan yllä tai on jopa parantanut sitä opintojen aikana.

Toivon tulevaisuudessa, että Keuda lähettää vielä useampia osallistujia tapahtumaan.

Ensi vuonna Keudalle bussi matkaan ja joka yksiköstä muutama opiskelija mukaan toivoo

Paula-ope

Paula Raejärvi

,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>