Graafista suunnittelua Pekka Halosen akatemiassa

Ammattiin opiskelu

Hyvät lukijat. Olen ensimmäisen vuoden opiskelija Keudan ammattiopiston Pekka Halosen akatemiasta ja opiskelen graafista suunnittelua yo-pohjaisella linjalla. Tässä blogissa haluaisin hieman kertoa graafisen suunnittelun opinnoistani.

Värikynät ovat pysyneet minulla kädessä jo pienestä pitäen, eikä kenellekään ollut mikään yllätys, kun päätin hakea opiskelemaan graafista suunnittelua. Erityisesti välivuonna vietetty aika Irlannissa au pairina selvensi minulle, että haluan lähteä opiskelemaan itseäni kiinnostavaa alaa. Graafinen suunnittelu on ala, jota tunnen ja jota haluan tehdä ammatikseni tulevaisuudessa. Se antaa mahdollisuuden tehdä monia erilaisia töitä, joten valinta ei ollut vaikea.

Pekka Halosen akatemia oli luonnollinen vaihtoehto, sillä olen kotoisin Järvenpäästä ja minulla on useampi tuttu, joka on opiskellut Pekka Halosen akatemiassa aikaisemmin. Olen kuullut koulusta vain hyvää ja Pekka Halosen akatemia on vanhana taideoppilaitoksena arvostettu opinahjo.

Päätös lähteä opiskelemaan juuri Pekka Halosen akatemiaan riippui monesta seikasta. Koska olin ollut pitkään poissa kotinurkiltani, ajatus opiskelusta kauempana tuntui epämiellyttävältä ja Pekka Halosen akatemiassa opiskellessani voin olla lähellä perhettäni ja ystäviäni. Vaikka muutinkin vanhempien helmoista pois ja siten myös kauemmaksi koulusta, koululle kulkeminen edes Helsingistä asti ei ole ongelma. Muutenkin koulun sijainnissa rakastan sitä, että se sijaitsee idyllisesti keskellä luontoa.

Toinen syy lähteä opiskelemaan Keudaan ja Pekka Halosen akatemiaan on yksinkertaisesti se, että täällä on laadukas opetus. Täällä tehdään eikä meinata. Saamallani koulutuksella on myös hyvä lähteä hakemaan korkeamman tason koulutusta ja saan oikean ammatin mieleiselläni alalla vain 2,5 vuodessa.

Ensimmäinen lukukausi koulussa on ohi ja voin kertoa viihtyneeni todella hyvin. Olen myös oppinut paljon uutta.

-Aino

Aino Larvala

, ,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>