Espanja-päivät Perttulan ravintolassa Valentinin johdolla.

Ammattiin opiskelu, Opetus

Saimme nauttia espanjalaisten kokki Valentinin, Marin ja Lauran myötä ruuan valmistuksesta kuin mauista opiskelijaravintola Perttulassa Nurmijärvellä 4.–6.5.2015.

Nyt olemme oppineet ”kokkaamaan Espanjaksi” ja tutustuneet ihanaan aitoon espanjalaiseen keittiöopeen, joka kärsivällisesti jaksoi jakaa ruoanvalmistusoppejaan meille! Hienoa, että meille mahdollistui keväällä ainutlaatuinen tilaisuus viettää huippupäiviä.

Opiskelijoiden suosikkiruoka taisi olla Tiny Potatoes with red and green ”mojo” picon sauce ja mahtavat makeat jälkiruoat.
Kokkiopettaja Valentinin mukana oli kaksi aurinkoista opiskelijatyttöä, joiden motivaatio oli tehdä hyvää ruokaa. Heidän hyvä mieli tarttui upeasti myös meihin.

Kuvassa kokkiope Valentin ja espanjalaiset opiskelijat Mari ja Laura.

Kokki-Valentin-ja-ryhmä

Vasemmalla espanjalaiset opiskelijat Mari ja Laura, keudalaiset Kirsi, Linda, Minna, Liisa, kokki Valentin ja Kaisa.

 

Keudan Ruokapalvelut

, ,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>