Day Off

Ammattiin opiskelu

Ryhmämme 12ASMY1, joka koostuu kolmannen vuoden merkonomiopiskelijoista, sai järjestettäväkseen tapahtuman Keravan Keskikadun opiskelijoille 13.5. Päätimme antaa tapahtumalle nimeksi Day Off. Tapahtuman on tarkoitus olla hauskaa ja rentoa toimintaa opiskelijoille sisällä ja ulkona. Suunnitelmissa on myös pitää pientä kahvilaa, jossa myymme opiskelijoille edullisesti pientä purtavaa. Osa toiminnasta on suunnattu myös Keudan ulkopuolisille asiakkaille, sillä tarkoituksenamme on pienissä määrin myös myydä koulun edessä erilaisia kesäkukkia ja luomuyrttejä (esim. kuvassa olevaa sitruunabasilikaa), jotka hankimme Keudan Saaren kartanosta Mäntsälästä.

Sisätiloissa olisi tarkoitus järjestää NHL 2015 Play Station –turnaus opiskelijoille. Suunnitteilla on myös muuta mukavaa, esimerkiksi leponurkkaus, johon voi tulla hetkeksi rentoutumaan koulupäivän keskellä. Ulkotoiminnaksi on suunniteltu alustavasti erilaisia mukavia pelejä, kuten mölkkyä ja saappaan heittoa.

Kukkamyyntiä varten muutama ryhmäläisemme kävi jo tutustumassa Saaren kartanon taimi- ja kukkavalikoimiin. Nähtyään erilaisia vaihtoehtoja, he päättivät tilata pelargonioita, verenpisaroita, mätäspetunioita ja samettikukkia.  Yrteistä myyntiin valikoitui basilikaa, korianteria, curry-yrttiä, persiljaa ja rosmariinia. Tulimme siihen tulokseen, että myymme kukkia koulumme opettajille ennakkotilauksella, ja varsinaiselle myyntipäivälle varaamme vähemmän myytävää, sillä kukkien menekkiä on todella vaikeaa ennustaa etukäteen.

Tähän mennessä olemme käyttäneet paljon aikaa tapahtuman nimen päättämiseen ja visuaalisen ilmeen suunnitteluun. Pian pitäisi jo alkaa tekemään markkinointimateriaaleja ja aloittaa tapahtuman mainostaminen oppilaille. Paljon on vielä tehtävää, mutta huolellisella suunnittelulla ja ahkeralla työllä saamme varmasti järjestettyä mukavan päivän!

Vera Haglund

, , , ,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>