Day Off -päivä lähestyy

Ammattiin opiskelu

Day Off –tapahtuma lähestyy kovaa vauhtia, sillä se on jo keskiviikkona. Viimeisiä valmisteluja pitäisi vielä tehdä ennen kuin kaikki on valmista. 

Mainosjulisteet saatiin viime viikolla valmiiksi, ja niitä on jo levitetty koulun tiloihin. Mainoksista tuli tapahtuman henkeen sopivasti keväisen raikkaan näköiset. Vielä olisi tarkoituksena, että osa ryhmästämme kiertää luokissa mainostamassa tapahtumaa, jotta kaikille oppilaille saadaan varmasti välitettyä tieto virkistyspäivästä.

Muutama henkilö ryhmästämme kävi myös ostamassa kahvilan rentoutusnurkkaan lepotuoleja Ikeasta. Tuoleihin ostettiin myös kivoja tyynyjä tuomaan lisää mukavuutta. Päädyimme rajaamaan rentoutusnurkkaa vähän erikseen muusta kahvilasta jonkinlaisten tilanjakajien avulla, että paikasta saataisiin mahdollisimman rauhallinen ja rentouttava. Kahvilassa todennäköisesti myös soitetaan jotain rauhallista ja rentoutumiseen sopivaa musiikkia. Vielä pitäisi keksiä mistä saamme pöytäliinat kahvilaan tuomaan viihtyisyyttä ja kodikkuutta.

Ulkopeleihin on hankittu jo palkinnoiksi karkkia. Pleikkariturnauksen palkinnoiksi suunnitellut leffaliput täytyy vielä hankkia ennen keskiviikkoa. Kahvilan mokkapalatkin täytyy leipoa, mutta tietenkin vasta mahdollisimman lähellä tapahtumaa, että ne saadaan myyntiin mahdollisimman tuoreina ja herkullisina.

Tapahtumajärjestelyt ovat edenneet pääasiassa ihan hyvin, vaikka välillä on ollut kyllä sellaisiakin hetkiä, että mikään ei ole oikein edennyt mihinkään suuntaan. Loppujen lopuksi olemme kuitenkin saaneet aika hyvin kaiken tarpeellisen valmiiksi. Nyt vain viimeisiä valmisteluja tekemään ja odottelemaan keskiviikkoa!

 

mainos tuolit

 

Vera Haglund

, , ,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>