Avoimet ovet uusintana

Ammattiin opiskelu, Opetus

Taannoiset avoimien ovien päivät onnistuivat niin hienosti kemian osastollamme, että siitä oltiin laajemminkin innostuttu, nimittäin opettajien keskuudessa. Opettajat meillä koulussa olivat kiinnostuneet siis myös tulemaan katsomaan, minkälainen avoimien ovien päivä meillä oli ollut. Ja niin sitten tehtiin rekonstruktio ja opettajat saivat tulla tutustumaan kemian osastoomme.

Eli samat asiat laitettiin; kerättiin hajutestiin hajupullot ja järjesteltiin ne ja laitettiinpa myös käytävälle kulkuesteet, juuri niin kuin alkuperäisesti. Lue juttu alkuperäisistä avoimista ovista.

Kumma juttu, mutta tällä tävalla uudestaan tehty jo valmiiksi aiemmin koettu päivä sisältää kuitenkin sitä samaa tunnelmaa jossain määrin, vaikka onkin jo tuttu juttu. Hienoa, että olemme saaneet tällaista hyvää mainetta osastollemme!

Opettajat sitten tulivat ja olivat, muutamassa erässä. Oppilasryhmiin verrattuna opettajaryhmien läsnäolo oli erilaista. Opettajat viipyivät huomattavasti kauemmin ja kiinnostuneemman oloisina kuin oppilasryhmät taannoin. Hajutesteissä tuli muuten yllättävästi huonompia tuloksia keskimäärin, kuin oppilasryhmillä. Ehkä sitä vanhemmiten alkaa hajuaisti huonontua, tiedä häntä.

Oli kaikin puolin kivaa näyttää osastoamme koulun opettajille ja varmasti jäi iloinen mieli kaikille.

 

Kristiina Holländer, laboranttiopiskelija

opiskelija

, ,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>