AMKE:n kultaisia ansioristejä Keudan senioreille

Kulisseissa, Vieraskynä

Keudan seniorit ry:n ensimmäinen syyskokous pidettiin 28.10.2015 Keudan tiloissa Peltolassa Järvenpäässä. Kokouksessa oli 42 osanottajaa, mikä on tasan puolet yhdistyksen jäsenistä. Patentti- ja rekisterihallitus on rekisteröinyt yhdistyksen 20.5.2015, joten vielä olemme aika alkumetreillä.

HANNUNKONE - 1_AMKEn_ansioristi_2015

Ennen kokousta jaettiin Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n myöntämät kultaiset ansioristit. Kultaisen ansioristin saivat yhdistyksen jäsenistä kuntayhtymän palvelukseen vuonna 1973 tullut pääkirjanpitäjä / taloussihteeri Eija Kirves, vuonna 1981 Keudassa aloittanut rehtori Rauno Hoikkala sekä vuonna 1982 lehtoriksi tullut ja pitkään OAJ/ JUKO:n pääluottamusmiehenä toiminut Jouko Hirn. Lisäksi kultaisen ansioristin sai vielä työssä olevana vuonna 1982 aloittanut koulutuspäällikkö ja pitkään vuosituhannen vaihteessa kuntayhtymän laatupäällikkönä toiminut Raimo Tuononen.

Kokouksen alussa kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila toivotti kokousvieraat tervetulleiksi ja kertoi Keudan ajankohtaisia asioita. Opiskelijamäärä on edelleen kasvanut ja on korkeampi kuin koskaan ennen. Jotkut alat ovat erittäin suosittuja kuten sosiaali- ja terveysala. Joillekin aloille on vaikeampi saada opiskelijoita. Sellaisia ovat mm. metalliala ja ravitsemisala. Taloudelliset haasteet ovat jatkossa merkittäviä kun koulutuksen rahoitusta ollaan leikkaamassa. Keudan merkittävistä rakennushankkeista on juuri valmistunut yli 4 miljoonaa euroa maksanut Paatela-rakennuksen peruskorjaus.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Hannu Heikkilä ja sihteeriksi Kristina Tuori-Nyman. Hyväksyttiin vuoden 2016 toiminta- ja taloussuunnitelmat. Päätettiin, että yhdistyksen hallituksessa jatkavat edellisestä keväästä väliaikaisena toimineen hallituksen jäsenet: puheenjohtaja Hannu Heikkilä, varapuheenjohtaja Rauno Hoikkala, sihteeri Kristina Tuori-Nyman, rahastonhoitaja Maija Seppänen sekä jäsenet Hilkka Lammi, Jukka Rautio ja Marja Vainio.

Esittelyssä olivat myös senioreiden nettisivut, jotka löytyvät sivuilta www.keuda.fi – TIETOA KEUDASTA – Keudan Seniorit. Nettisivuilta löytyvät tulevat tilaisuudet. Tilaisuuksista kerrotaan myös jäsenkirjeissä.

Kokouksen jälkeen kävimme tutustumassa vuonna 1928 Järvenpään kotitalousopettajaopiston päärakennukseksi valmistuneeseen Paatela-rakennukseen. Paatela on peruskorjattu upeasti rakentaen sinne nykyaikaiset toimivat opetustilat rakennuksen historiaa ja arvoja kunnioittaen. Suuret kiitokset talon esittelijänä toimineelle apulaisrehtori Eira Banille.

HANNUNKONE - 2_Auditoriossa_20151027

Auditoriossa

HANNUNKONE - 4_Muistoja_20151027

Muistoja

HANNUNKONE - 3_Keskustelua1_20151027

Keskustelua

Hannu Heikkilä

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>