Työelämäjakso Ravintola Obelixissa

Opetus

10.9.2017 Aloitin iltavuorossa työelämäjakson Ravintola Obelixissa Hyvinkäällä. Obelix on Villatehtaalla sijaitseva tunnelmallinen ruokaravintola, jossa tarjoillaan lounasta noutopöydästä arkisin ja iltaisin annoksia laajalta a la carte-listalta. Ravintolalla on myös oma kabinetti, jossa voidaan järjestää erilaisia tilaisuuksia kokouksista aina erilaisiin illanviettoihin asti. Sunnuntaisin Obelix on suljettu.

Maanantain ja tiistain iltavuorot menivät nopeasti, pääsin heti mukaan toimintaan ja henkilökunta otti minut hyvin vastaan. Aloituksen ajankohta oli hieman haasteellinen, sillä tiistaina vaihtui a la carte-lista mutta minun kannalta oli vain mukavaa päästä seuraamaan kuinka prosessi eteni. Pitkästä aikaa tuntui hyvälle olla mukana ravintolatoiminnassa, tekemässä sitä mitä oikeasti opettaa. Parilalle lähti paistumaan 30kg seuraavan päivän nauta-sika-lammaspihvejä, jäähtymään meni 30 annosta pannacottaa, pataan paloiteltiin n. 30kg kassleria ja muutama annoskin jo nousi.

Ravintolan tunnelmalliset asiakastilat

Uusi lista

Jälkiruokia: suklaamoussea ja paahdettua valkosuklaata, pannacottaa ja kirsikkakompottia, maapähkinäjuustokakkua ja hunajapaahdettuja pekaanipähkinöitä.

Lounaalle nauta-sika-lampaanjauhelihapihvejä.

Ylikypsää porsaan poskea, valkosipuli-punaviinikastiketta, marinoituja punajuuria ja friteerattuja bataattilohkoja.

 

Sanna Pilvesvuori

, , ,

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>