Perehtyminen kylmävalmistustekniikkaan Rykmentinpuistossa

Opetus

Olin tänään ensimmäisen työpäivän Tuusulan Rykmentinpuistossa perehtymässä ruokien kylmävalmistusmenetelmiin. Tänään valmistimme 750 kg chili con carnea kylmävalmistuksena, joka tarkoittaa ettei ruokaa kuumenneta lainkaan valmistusvaiheessa ( lämpötila on alle +6 astetta). Kun saimme ”massan” tehtyä niin niin jaoimme sen GN-mitoitettuhin astioihin ja pakkasimme jakelua varten. Ruoat jaetaan aamulla eri toimipisteisiin, jossa ne kuumennetaan + 80 asteiseksi ennen kuin ne laitetaan tarjolle.

 

Tuula Kitti

Kommentoi

  • (will not be published)

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>